Velikonoční změny a novinky

27.03.2018 13:42

Ráda bych uvedla pár změn a akcí, které se budou konat v rámci velikočních svátků a napsat některé novinky. Děkuji všem za pochopení i případnou účast na akcích:)

 Tento pátek 30.3. plánuji v A-fitness větší akci na 2,5 hodiny. Odkaz na program: https://www.planzdravi.cz/news/welness-vikend-se-cvicenim-pod-ripem/

·         2.4. Velikonoční pondělí bude cvičení v A-fitness zrušeno.

·         1.4. Další změna se týká velikonoční neděle 1.4. Ve Velvarech budeme cvičit od 9:00 do 10:30. Piloxing a břišní pekáč. Večer bude cvičení zrušeno.

·         Dne 15.4. také bude večerní lekce zrušena a bude dopolední cvičení  Piloxingu ve Straškově!! Permice z Velvar budete moci využít a doplatek bude 40,- Kč. Nebo můžete jen na hodinu Piloxingu do 9:30. Začneme už v 8:30 a končíme v 10:00.

Nově budete moci na lekcích se mnou zkusit fasciální jógu (viz odkaz: https://www.planzdravi.cz/proc-i-telocvicna-/fascialni-joga/). Pro naše "starší občany či pohybově omezené" jsem si doplnila vzdělání v oblasti cvičení se seniory a také cvičení na diastázu (rozestup břišního svalu) a problematiku bolestí v křížové oblasti páteřeJ

Ještě stále je možné se hlásit na cvičení do Itálie s jógou nebo aerobními formami cvičení a nebo na pobyt do Krkonoš se spoustou lekcí jógy včetně tibetské jógy a možností diagnostika podle tibetské medicíny za úžasné ceny.

Zároveň využijeme jógových detoxikačních technik a také připravím typy i potraviny právě pro detoxikaci jater.

https://www.planzdravi.cz/news/vikend-s-jogou-a-tibetskou-medicinou/